Even voorstellen

Mijn naam is Marielle Maas-Bolleboom en woon met mijn man Mike en dochter Bodean in Sprang-Capelle. Samen hebben we 3 kinderen, leeftijd  20-24-26 jaar.

Er lopen bij ons in huis 4 energieke en enthousiaste Staffordshire Bull Terriërs rond: Zsa Zsa en haarv zus Jazz van 11 jaar, Bono, Zsa Zsa’s zoon. Hij is 9 jaar. Rocco, Jazz’ zoon van 5 jaar.

Mijn hele leven zijn er al honden in ons gezin.

Dundee

Als eerste een Schotse Collie, Dundee, die ons in de gaten hield of wij wel in de buurt bleven. Hij trok je dan aan je broek voordat je kon oversteken. Daarna een “vuilnisbakkenras” Sonja, die ik kleertjes aantrok en in de poppenwagenlegde.

Tica en Jacko

Vervolgens kwamen er 2 dwergteckeltjes, Jakko en Tica. Mijn ouders zouden alleen Jakko halen maar konden het niet over hun hart verkrijgen de laatste pup te laten zitten. Ik nam ook alle vermeende “zwerf”honden mee naar huis en die mochten altijd wel een paar dagen blijven.

Quincy

Mijn eerste echte eigen hond was een Jack Russell Terriër, Quincy. Hij is bijna 18 jaar geworden en heb ik begin 2013 helaas in moeten laten slapen.

Ook heb ik nog een pensionstal Stal Querencia, waar mijn 4 paarden staan en een 10-tal klanten, Untouchable, omgedoopt naar “Urnie” van 24 jaar, oud internationaal springpaard. Ik rijd paard vanaf mijn 10e, en heb 30 jaar wedstrijden gereden, dressuur ZZ-zwaar en M-springen. En ook heb ik nog Max onze shetlander van 6 jaar. Daarnaast Réal, D-pony Z1 dressuur en Tica, een KWPN-er van 24 jaar. Zij is een gift van een goede vriendin nadat Tica in de handel terecht is gekomen en wij haar met 24 jaar jong liever bij ons op Stal Querencia hebben om nog een aantal goede jaren te geven. Ook onze dochter Bodean heeft 3 paarden, Olympus Odysseus Z,BWP van 17 jaar, Hungario’s Felice, NRPS van 5 jaar en Diablo van bijna 3, een mooie zoon van Darius (Darco) om in de toekomst mee te gaan springen.

Een leven zonder dieren kan ik mij niet voorstellen, dat is ook de reden dat ik besloten heb een hondenuitlaatservice op te starten. Het is heerlijk om met de honden op het terrein te wandelen, spelen en ravotten.

Ik geniet elke dag opnieuw van de enthousiasme van de honden die ik ophaal. Ze staan te springen om mee te mogen, het is heerlijk en dankbaar werk.

Groetjes,

Marielle